Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Hoe kan ik meedoen?
Vul jouw beoordeling hieronder in voor het onderhoud aan de auto. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Mark den Besten 6 maanden geleden beoordeeld

Ongezien een auto gekocht hier. Afstand erg groot om even te kijken. Boran heeft foto’s gemaakt en eerlijk verteld wat de staat van de auto was. Auto gekocht en laten bezorgen. Auto is nog mooier en beter dan verwacht ! Bedankt autobedrijf Kuijten Mark

Sjaak 8 maanden geleden beoordeeld

Goede service behulpzaam

Dorine Van Den Eijnde 1 jaar geleden beoordeeld

Ik ben heel blij met een hele leuke auto/cabrio voor een leuke prijs een super mooie auto! Auto heeft hierbij nog een APK keuring en kleine beurt gehad. Top service!!

Joeke en Anne 2 jaar geleden beoordeeld

Afgelopen jaar zijn we leeggelopen met de auto. Maar ze maakte er altijd een feestje van als we kwamen. Telefonisch altijd netjes te woord gestaan en je kan er vlot terecht. Turbo laten vervangen. Bleek lek te zijn. Hebben een spoedbestelling geplaatst zodat we snel weer veilig de weg op konden. Betrekken je goed bij de reparaties en zijn zeer persoonlijk. Als je al belt. Bruine Kia, dan hoor je al gelach aan de andere kant van de telefoon. Ze weten ons kenteken al in te vullen met alleen die informatie

Annette Brouwer Michiels 2 jaar geleden beoordeeld

Super fijne vakkundige en eerlijke autogarage. Vertellen duidelijk hoe en wat er gemaakt moet worden en wat evt nog niet direct gemaakt hoeft te worden. Je kan er snel terecht en weten je meteen te vertellen wat de kosten gaan worden. We zijn altijd zeer tevreden

Annette Brouwer Michiels 2 jaar geleden beoordeeld

Super fijne vakkundige en eerlijke autogarage. Vertellen duidelijk hoe en wat er gemaakt moet worden en wat evt nog niet direct gemaakt hoeft te worden. Je kan er snel terecht en weten je meteen te vertellen wat de kosten gaan worden. We zijn altijd zeer tevreden

Annette Brouwer Michiels 2 jaar geleden beoordeeld

Super fijne vakkundige en eerlijke autogarage. Vertellen duidelijk hoe en wat er gemaakt moet worden en wat evt nog niet direct gemaakt hoeft te worden. Je kan er snel terecht en weten je meteen te vertellen wat de kosten gaan worden. We zijn altijd zeer tevreden

Tom van der Dussen 3 jaar geleden beoordeeld

Ik heb bij James Garage Kuijten in Helmond een gebruikte Peugeot 207 gekocht. Kort samengevat: top service, zeer vriendelijk personeel, gemaakte afspraken zijn op papier gezet en nagekomen. Op deze manier verdienen de mensen het om goede zaken te doen, zeker een aanrader om hier langs te gaan voor service of een andere auto.

Harry Koppenens 3 jaar geleden beoordeeld

Bij de APK afgelopen maandag kwam een probleempje met de rubbers van de reactiestangen achter aan het licht. In overleg besloten dat het sneller en goedkoper is om de complete stangen dan slechts de rubbers te vervangen. Vandaag, woensdag, in een uurtje de stangen vervangen en daardoor een nieuwe APK voor het komende jaar.

Marietta Juhászné Palásti 3 jaar geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden, altijd vriendelijke, behulpzame professionals, snel en nauwkeurig werk. bedankt jongens

Berg, Frank van den 4 jaar geleden beoordeeld

Super geholpen. Auto netjes schoongemaakt (binnen en buiten) teruggebracht. Lekkere attentie in de auto achtergelaten. Prima ervaring.

Ammi 4 jaar geleden beoordeeld

Op 19 december kwam ik hier langs omdat er bij de temperatuursensor koelvloeistof zou lekken. De auto werd meteen kundig nagekeken en gerepareerd terwijl ik mijn tweede bak koffie op heb gedronken. De monteur kwam vriendelijk en ervaren over. Dezelfde dag heb ik de garage geadviseerd bij vrienden en familie. Het bleek de rubber van de temperatuursensor te zijn welke mankementen gaf. De prijs was hoger als gedacht, maar mijn auto is gemaakt en dat is het belangrijkste!

Jan van Otterdijk 4 jaar geleden beoordeeld

perfect uitgevoerd, merkdealer deed dit niet beter, de auto kreeg ik zelfs helemaal gewassen terug + muntje voor een volgende beurt, nog een reden te meer om volgende keer weer james te kiezen !

M. van Deursen 4 jaar geleden beoordeeld

Auto ophalen ging met minimale, maar wel vriendelijke communicatie : prima. De overdracht bij terugbrengen zou best met overdracht naar de bestuurder kunnen zijn.

Geert Crooijmans 4 jaar geleden beoordeeld

Prettige garage. zelf op het laatste moment is een afspraak te maken. de service met vervangend vervoers is subliem.maar nog belangrijker: de uitgevoerde werkzaamheden zijn iedere keer weer van goede kwaliteit. fijn en persoonlijk contact! Ga zo door en ik blijf zeker komen.

Anthony E 5 jaar geleden beoordeeld

Super service . Netjes opgehaald en mooi schoon van binnen en buiten terug gebracht.top

Randall Yard 5 jaar geleden beoordeeld

Je kent dat wel, je maakt een afspraak voor een onderhoudsbeurt en voor de onderhoudsbeurt moet je plots met je kinderen op stap,Je vrouw vind een oude cd collectie, je moet "uit" voetballen tegen een voetbalclub met een zandbak als grasveld. Dit zorgt voor een vreselijke bende in je auto. Ik had mijn afspraak gepland op een "papa dag". Ik ben dus zoals elke "papa dag" TE LAAT dus snel wat boterhammen met jam smeren, de auto in en naar school, vervolgens liggen de boterhammen ook in de auto. Ik snel naar huis....precies op tijd want daar was de monteur die mijn auto kwam ophalen. Ik woon niet ideaal en dat houdt in dat je geen parkeerplaats hebt in mijn straat.Dus tot mijn spijt moest de monteur zijn auto 2 straten verder op plaatsen. Dit alles was geen probleem en hij haalde mijn auto op. S' middags kwam hij mijn auto terug brengen, en moest hij in de regen 2 straten verder zijn auto ophalen. Ondanks dit hadden ze mijn auto van binnen schoongemaakt!Een ongelofelijke super service!

Jan Leerschool 5 jaar geleden beoordeeld

Mijn Skoda Octavia had problemen met het instrumentenpaneel waardoor de auto niet wilde starten. Door de ANWB aan de praat gekregen en naar Garage Kuijten!! Erwin zou e.a. verder uitzoeken met als resultaat, het instrumenten paneel moest gereviseerd worden. Opgestuurd naar Nederlands bedrijf, kregen het helaas niet voor mekaar. Erwin weer contact met een alternatief in Duitsland, na enkele agen was de unit terug en zowaar alles functioneert weer. Tijdens de reaparatie van het instrumenten paneel meteen een beurt aten geven, Erwin meldt wederom keurig wat de ksoten gaan zijn. Geen andere uitspraak mogelijk, super service, regelmatig contact, openheid en eerlijk. Vindt zo'n bedrijf maar eens waar je het gevoel hebt nog echt klant te zijn!! Zelfs al je officieel geen klant bij ze was. TOPPER

M.A.W Mulders 5 jaar geleden beoordeeld

Topservice !!! Erg vriendelijk personeel. Snelle en correcte service dus zeker een dikke 10 waard.

Mirjam Caris 5 jaar geleden beoordeeld

Maandag gebeld of ik de dag erna een afspraak kon maken voor het vervangen van remblokken achter. Dit was mogelijk. Binnen een half uur waren de blokken vervangen. Ik had de mogelijkheid tot wachten in de wachtruimte (zeer netjes en zuiver) en kon een kop thee/koffie nemen (gratis). Heb even zitten lezen in de lectuur die aanwezig was (voor ieder wat wils). Er was een (vaste) prijs afgesproken en ook hier geen verrassingen. Dit was de eerste keer dat ik een reparatie liet uitvoeren bij deze garage, maar ben uiterst tevreden over de service, dus zal hier zeker vaker naar teruggaan.