Corona.jpg

Wij zijn geopend Kuijten

De werkplaats en de showroom zijn open en wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Haal en brengservice of vervangend vervoer?

Heeft uw auto onderhoud, APK of reparatie nodig? Bij JAMES Autoservice kunt u gebruik maken van haal- en brengservice of vervangend vervoer. Vraag naar de mogelijkheden bij uw vestiging.

Ook in deze roerige tijd staan onze medewerkers graag voor u klaar, zodat u straks weer veilig de weg op kunt.

Contact

Veiligheid voorop

Ook bij JAMES Autoservice hebben wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de GGD en nemen extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat extra aandacht besteed wordt aan de hygiëne van onze werkomgeving en uiteraard uw auto.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen.

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.
Contact