Image-5.jpeg

Garage Kuijten

Garage Kuijten v.o.f. is een familiebedrijf dat zich al ruim 25 jaar gevestigd heeft aan de Churchill-laan 123-125 te Helmond. Wij zijn een Bovag gecertificeerd bedrijf en kenmerken ons door gediplomeerd personeel dat garant staat voor kwaliteit en service als het gaat om uw veiligheid op de weg. In onze werkplaats werken wij o.a. met geavanceerde Bosch diagnose-apparatuur.

Garage Kuijten v.o.f.. maakt vanaf 1 januari 2006 deel uit van James Autoservice. Dit is een landelijke keten van de allerbeste merkongebonden BOVAG-autobedrijven die zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de zakelijk gereden auto. Deelname aan deze alliantie is absoluut een teken van kwaliteit.

James Autoservice selecteert de deelnemers buitengewoon zorgvuldig. Alleen autobedrijven met een zeer hoog serviceniveau en een uitstekende dienstverlening komen hiervoor in aanmerking. De keten wil namelijk voldoen aan de allerhoogste eisen van de leaserijders, fleet- en leaseowners.

Zo kan de leaserijder bij Garage Kuijten v.o.f., als deelnemer van James Autoservice, rekenen op het gemak van een unieke haal- en brengservice. Garage Kuijten v.o.f.haalt de auto van de leaserijder op bij de klant en levert deze ook altijd weer helemaal schoon af van binnen en van buiten!